Produse fabricate in Romania

Produsele noastre respecta standardele europene si sunt realizate in totalitate de muncitori calificati si echipamente produse din Romania.

Produse si servicii eficiente

Ne propunem sa venim in ajutorul clientilor nostri cu solutii ingenioase la costuri competitive.

CBX Systems 07 SRL este specializata in productia recipientilor din PAFS (poliesteri armati cu fibra de sticla), activa pe piata din Romania din 2007.

oFERIM DOAR PRODUSE DE INALTA CALITATE

Suntem o companie cu peste 10 ani de productie, fiind formata din oameni cu vasta experienta in domeniul fibrei de sticla.

Tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui produs.

Calitatea reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam si certificam.

Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

In prezent producem si oferim o gama diversificata de produse si servicii: fose septice, bazine, recipiente, rezervoare de diferite dimensiuni 50 litri – 100 000 litri, ambarcatiuni, obiecte mobilier urban, ansambluri de joaca pentru copii, hidroizolatii, reparatii in fibra de sticla.

In toti anii de activitate, firma noastra a cunoscut o dezvoltare a productiei direct proportionala cu experienta.